Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss om du er interessert i en samtale om hvordan du kan dra nytte av Avisomos styringssystem for vertikalt landbruk.

For en forutsigbar hverdag med full kontroll

Avisomo kan planter og automasjon. Med våre egenutviklede systemer ønsker vi å gi norske matprodusenter en enklere og mer forutsigbar hverdag med full kontroll.

Avisomos produkter

Avisomo Dyrkningsstasjon

Avisomo Dyrkningsstasjon

En dyrkningsstasjon kan betjene 3 standard CC-traller. De 3 trallene får riktig lysintensitet, irrigering og luftgjennomstrømning i hvert nivå når de er parkert i dyrkningsstasjonen. Stasjonen kan tilpasses med flere lamper, ulike lysspektre og flere nivåer for å optimalisere bruken av plassen og produksjonen!

Avisomo Styringssystem

Avisomo Styringssystem

I hver dyrkningsstasjon er det en styringsenhet som kontrollerer og tilpasser irrigasjon, lys og luftgjennomstrømning. På denne måten kan du produsere flere ulike avlinger i samme produksjonslokale, og alle får optimale forhold. Dette takket være digitale planteoppskrifter vi har laget på forhånd.

Avisomo Planteoppskrifter

Avisomo Planteoppskrifter

En digital planteoppskrift inneholder all informasjon vekststasjonen trenger for å gi plantene optimale vekstforhold. Avisomos planteoppskrifter er utviklet i samarbeid med norske bønder. 

Vil du hjelpe? Ta kontakt i dag.

Last ned gratis e-bok

Økonomi i et moderne vertikalt dyrkningsanlegg​

Lær om forretningsmodellen i et moderne vertikalt dyrkningsanlegg. Hva er kostnader, utbytte, profitt, fordeler og risikofaktorer?